IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър пропусна да вземе наградата си от MTV заради хранително натравяне

11 ноември 2013 09 27

Певецът лежи в леглото цял уикенд, но днес ще изнесе концерт в Аржентина

Джъстин Бийбър, Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър, Снимка: Reuters

На тазгодишните Европейски музикални награди (EMA) Джъстин Бийбър спечели един от най-желаните призове – най-добър певец. Канадецът обаче не можа да се появи лично на сцената, и то защото се е натровил.

„Седя си с хранително натравяне и сега чух, че съм спечелил в категорията „най-добър певец“. Благодаря на всички“, написа тийн идолът в twitter.

В момента Бийбър е на световното си турне „Believe“ и трябваше днес да изнесе концерт в Аржентина. И макар да не е в най-добрата си форма, канадецът все пак смята да пее. „Аржентина, имах тежък ден, но шоуто продължава. Идвам. Ужасно е да имаш хранително натравяне!“, написа още в социалната мрежа Бийбър.

Напоследък животът на Джъстин не върви съвсем гладко и безпроблемно. Той бе обвинен във вандализъм, след като надраска с графити стена в Рио де Жанейро, а след това бе заснет как спи от фенка и около него се заформи скандал, че е платил на проститутка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Ralica_Georgieva ( преди 10 години )
I az tova se pitam xranitelno natravqne li e naistina!!?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Бай Кольо ( преди 10 години )
Бай Кольо ( преди 10 години )