IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън ще води Дилън Пен на Хаваите

11 ноември 2013 13 01

Роб продължава да се върти около дъщерята на Шон Пен

Робърт Патинсън; Снимка: Reuters

Робърт Патинсън; Снимка: Reuters

Звездата от „Здрач“ Робърт Патинсън продължава да се навърта около дъщерята на Шон Пен и Робин Райт – Дилън Пен, въпреки слуховете, че продължава да се вижда тайно и с Кристин Стюарт. Роб дори планирал романтична почивка на Хаваите заедно с русокосата Дилън, която трябва да се състои следващия месец.
27-годишният британски актьор бил решен да задържи звездната холивудска наследница, въпреки че все още не се е отърсил от тежката си раздяла с Кристен.

Източник твърди пред вестник Daily Star, че Патинсън поддържа контакт със Стюарт, но че се чувства по-щастлив в компанията на Дилън. Източникът добавя: „Кристен наистина е разстроена, че Роб планира романтична почивка с друга жена. Тя все още го обича, а и той нея, но той е категоричен, че тяхната връзка се е изчерпала. Той вярва, че и двамата се нуждаят от ново начало. Роб очаква да прекарва хубаво време с Дилън и да я опознае по-добре в Хавай.“

Патинсън и Пен бяха забелязани за първи път на публично място заедно през септември в Chateau Marmont в Западен Холивуд. Двамата са се появили в една компания и миналата седмица на парти в Лос Анджелис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари