IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джена Джеймисън се връща към порното заради децата си

12 ноември 2013 09 53

Дамата има да плаща дългове

Джена и Тито, Снимка: Reuters

Джена и Тито, Снимка: Reuters

Тя каза на всеослушание, че „никога повече няма да отварям краката си за тази индустрия“. Но ето, че най-известната порно звезда Джена Джеймисън ще пренебрегне думите си. Макар че тя издаде книга, превърналата се в бестселър – „Make Love Like A Portn Star“ – едрогърдата блондинка твърди, че се нуждае от средства и затова още веднъж ще снима филми за възрастни.

Миналия уикенд 39-годишната блондинка сподели пред сайта TMZ следното: „Мотивацията ми е да се погрижа за семейството си, да се позабавлявам и да се срещна с феновете си“.

Джена има 4-годишни близнаци от ММА- боеца Тито Ортиз и е потънала в дългове. Миналия месец силиконовата бомба трябваше да продаде имението си в Холивуд хилс за 1.8 млн. долара, за да може да върне част от задълженията си.

Миналата година през април Джена бе хваната да шофира в нетрезво състояние, което ѝ създаде проблеми с органите на властта. Заговори се, че дори е загубила попечителството над децата си. В шоуто на Опра тя отрече, че вижда момчетата си три дни в седмицата.

Джеймисън добави, че за нея най-важното са децата ѝ и макар че им е обещала да не се завръща към порното, ще го направи, за да им осигури добър живот.

„Много хора ме питаха“ „Защо не влезеш пак в порното? Ще ти бъде много по-лесно да изкараш няколко милиона за 2-3 сцени“. И ако трябва да бъда честна, направих обещание на децата си, докато още бяха в утробата ми, че никога, никога няма да се снимам пак в порно“, каза по-рано Джена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари