IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер: С Люис сме само приятели

13 ноември 2013 11 50

Певицата споделя, че се е обърнала към вярата, за да излекува разбитото си сърце

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Никол Шерцингер заяви, че с бившия ѝ приятел Люис Хамилтън са само приятели и че последните им тайни срещи не са довели до възраждане на любовната им връзка.
Красивата певица и състезателят от Формула 1 приключиха своя 5-годишен роман през юни т. г., когато целият свят очакваше двамата да минат под венчило. Наскоро двойката беше забелязана на тайна среща в хотел в Лондон, но Никол е категорична, че не се е събрала с Люис, поне не все още.
Тя каза: „Ние сме просто приятели. Само приятели. Просто се видяхме, за да поговорим онази вечер. Това е всичко.“
35-годишната звезда също разкри, че се е обърнала към своята силна християнска вяра, за да се измъкне от депресията след раздялата си с Хамилтън.
Тя каза пред вестник The Sun: „Обърнах се по-дълбоко към моята духовност. Знам, че за това не е модерно да се говори, но за мен вярата беше мое спасение. Покрай разбитото си сърце, аз изгубих и своя блясък. Това замъгли целите ми в живота, а вярата отново ми показа какво е важно и какво не. Трябваше да се обърна към душата си, за да се оправя.“

Никол споделя още, че не е излизала с нито един мъж след раздялата си с 28-годишния пилот и намеква, че е отворена за възобновяване на връзката им.
Тя добави: „Но каквото и да крие бъдещето, аз не изключвам нищо. Освен това не съжалявам за миналото.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари