IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид и Виктория ще правят паник стая в дома си

13 ноември 2013 14 54

Семейство Бекъм ще прави преустройство на луксозния си дом, струващ 50 милиона лири

Дейвид и Виктория; Снимка: Reuters

Дейвид и Виктория; Снимка: Reuters

Семейството е най-важното нещо за всеки човек. Известните личности знаят, че именно то е тяхната слабост, затова взимат всякакви мерки, с които да защитят най-близките си хора. Дейвид и Виктория Бекъм не правят изключение. Двамата решили да направят преустройство на луксозния си дом, включвайки специална паник стая.

Имението на звездната двойка се намира в близост до двореца Кенсингтън в Лондон. Имотът струва 50 милиона лири и разполага със седем спални. Сега футболистът и съпругата му искат да инсталират най-съвременната система за сигурност в дома си. Това включва и помещение, в което семейството може да се скрие, ако някой нахлуе в жилището.


Източник заяви пред вестник Daily Mirror: „Може да звучи прекалено, но всъщност те (паник стаите) са напълно в норма в Лос Анджелис“. Дейвид и Виктория са щастливи родители на четири деца – трима синове и една дъщеря. Домът, в който ще живеят семейство Бекъм разполага още с подземен спа център, кино, библиотека, подземен паркинг, малко футболно игрище и басейн. Докато работата по преустройството приключи, звездите планират да се преместят в Западен Лондон.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари