IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт се опита да засенчи ангелите на Victoria's Secret

14 ноември 2013 08 36

Явно американската певица е фен на Великобритания

Тейлър Сиуфт; Снимка: Getty Images

Тейлър Сиуфт; Снимка: Getty Images

Русата американска сирена Тейлър Суифт показа, че е достойна за подиума на модното шоу на Victoria's Secret. Родената в Пенсилвания дългокрака блондинка излезе достойно на сцената заедно със супермоделите, като единият ѝ тоалет беше къса, секси рокля с принт на британското знаме и цилиндър в същия стил.

Шоуто се състоя вчера (в сряда/13 ноември) в Ню Йорк. Седемкратната носителка на награда „Грами“, която следващата седмица ще навърши 24 години, все пак остана по рокли и не се разголи по бельо, като моделите на ревюто, въпреки че фигурата ѝ с нищо не им отстъпваше.

С втория си сценичен тоалет мис Суифт приличаше на ледена принцеса, подобно на топмодела Карли Клос.


Тейлър Суифт: Снимка: Getty Images

На едно от изпълненията си приказната Тейлър потанцува на сцената заедно с британския модел Лили Олдридж, която е нейна добра приятелка и в реалния живот. След шоуто звездата пусна в социалната мрежа своя снимка зад кулисите, на която се вижда че се забавлява истински с моделите Дауцен Крос, Кара Делевин и Кандис Суонепол – всички облечени в розови копринени халати.


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари