IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит продължава да се появява с предполагаемата си любовница

22 ноември 2013 08 23

Ябълката на раздора се казва Марго Роби и е австралийска актриса

Уил и Марго; Снимка; Splash News

Уил и Марго; Снимка; Splash News

Уил Смит и австралийската актриса Марго Роби продължават да се появяват заедно, въпреки слуховете, че отношенията им са на път да сложат край на 16-годишния брак на звездата с Джейда Пинкет-Смит.
В момента Марго и Уил са в Буенос Айрес, Аржентина, където снимат общ филм, но при всяка удобна възможност двамата прекарват времето си заедно и извън снимачната площадка. Преди две седмици избухна медиен скандал, след като се появиха техни снимки в интернет, на които двамата изглеждаха прекалено интимни, а тя беше полугола.

Явно обаче, 45-годишният холивудски актьор и 23-годишната блондинка не са притеснени от слуховете, че имат връзка. Марго дори написа в социалната мрежа следното неясно опровержение: „Работим нонстоп, просто дъх не ми остава. Няма абсолютно никаква истина в тези слухове, те са нелепи и разочароващи. Снимките са извадени от контекста.“

Първоначално комедията „Focus“ трябваше да се снима с Бен Афлек и Кристен Стюарт, но и двамата се отказаха от проекта и така на тяхно място застанаха Смит и Роби.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари