IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Кевин Бейкън и Кира Седжуик става мис „Златен глобус“

22 ноември 2013 12 02

Соси Бейкън е поредната звездна наследница, която ще бъде удостоена с честта

Кира, Кевин и Соси; Снимка: Reuters

Кира, Кевин и Соси; Снимка: Reuters

Сезонът на наградите „Златен глобус“ започна официално с избирането на младата актриса Соси Бейкън, дъщеря на актьорите Кевин Бейкън и Кира Седжуик за Мис „Златен глобус“ 2014.
Новата Мис „Златен глобус“ беше обявена на вечеря в ресторант в Западен Холивуд, на която присъстваха много звезди. Соси Бейкън заяви, че за нея ще е чест да участва в толкова специална вечер за киното и телевизията.

Мис „Златен глобус“ се избира от Асоциацията на чуждестранните журналисти в Холивуд, за да помага при воденето на церемонията за наградите. Обикновено тя е дъщеря на холивудски знаменитости. Миналата година това беше дъщерята на Клинт Истууд Франческа.

Наградите „Златен глобус“ ще бъдат връчени на 12 януари. Предишни носителки на наградата са дъщерята на Анди Макдауел – Рейни Куоли, дъщерята на Деми Мур – Ръмър Уилис и дъщерята на Мелани Грифит – Дакота Джонсън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари