IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На Стенли му писна в Музикална Академия

25 ноември 2013 11 30

Певецът не издържа на изолацията и планира да се провали на елиминациите

Стенли, Снимка: Музикална Академия

Стенли, Снимка: Музикална Академия

Двумесечната изолация се отразява зле на свободолюбивия Стенли и той е много неспокоен. Откровено си признава, че нервите не му издържат и иска да си ходи вкъщи. Освен това страда от възпаление на очите, прави си постоянни компреси за спадане на отока, което допълнително прави престоя му още по-труден. „Започвам да губя себе си тук“ сподели той и дори обмисли варианта да пее лошо на елиминациите, за да предизвика публиката да го пусне да си ходи при семейството. Малко след това, обаче се взе в ръце и започна усърдно да репетира.

Стенли е на елиминации за първи път. Приема го нормално. Стана ясно, че при влизането си в шоуто той се е подготвил за поне 6 елиминации с 6 песни, които очевидно няма да може да изпее, защото до финала на шоуто остават само 3 седмици. На този концерт той ще представи песента „Есен“, която е пял преди 30 години в консерваторията. Според регламента на шоуто трябва да я изпълни в дует, което той смята за излишно, защото според него има парчета, които не са създадени за дует. За да спази изискванията той започна да репетира с Кичка, но нещата не потръгнаха и от двете страни. Тя реши, че тоналността е твърде ниска за нея, а той не хареса „чувството“ на нейното изпълнение. Това доведе до странна развръзка и той покани за свой партньор Етиен, с когото само до преди няколко дни бяха в конфликт. Етиен прие отзивчиво и нещата потръгнаха.

Другите двама номинирани – Дичо и Прея са много по-спокойни. Рано сутринта те танцуваха по пижами в спалнята пред погледа на сънения Георги. Дичо по принцип е сред най-ранобудните музиканти в Академията. Има дни, в които пие първото си кафе още по тъмно, независимо дали е бил на участие предната вечер. Това за него са втори по ред елиминации и явно е претръпнал, защото почти не репетира. Прея пък е доста усърдна и се подготвя старателно заедно с вокалния педагог Алис Боварян.

Във вторник на елиминациите на сцената ще се конкурират Дичо, Стенли и Прея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари