IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата жена на Марк Антъни го съди за огромна издръжка

25 ноември 2013 11 34

Певецът едва ли може да се зарадва на наградата си от Американските музикални награди

Марк Антъни; Снимка: Reuters

Марк Антъни; Снимка: Reuters

Вчера (24 ноември) на Американските музикални награди Марк Антъни беше удостоен с приз за най-любима латино звезда. Той обаче едва ли може да се зарадва много на наградата си, като се има предвид, че срещу него е заведено дело за огромна издръжка. Преди да се ожени за Дженифър Лопес, Марк имаше 4-годишен брак с Даянара Торес, от която има и двама сина на 10 и на 12 години. 39-годишната пуерториканка Даянара е модел и бивша „Мис Вселена“.

В момента тя съди Антъни за увеличаване на издръжката за всяко тяхно дете. Доскоро певецът е плащал по 13 000 $ на месец плюс $ 3,500 за самата Торес. В началото на миналата седмица тя е внесла в съда искане издръжката да се вдигне до невероятната сума от 112 000 $ на месец.

„Марк ѝ плаща всяка стотинка от издръжката и то години наред“, казва адвокатът на звездата Даниел Джафе пред вестник New York Post, добавяйки, че освен тези пари Антъни плаща таксата на училищата на децата, техните летни лагери и всичките им медицински и стоматологични разходи. „На практика Даянара няма никакъв финансов принос в отглеждането на децата“, казва адвокатът.

В момента 45-годишният Антъни има връзка с богатата наследница Клое Грийн, която е дъщеря на собственика на веригата Topshop.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари