IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджи купи остров във формата на сърце на Брад

25 ноември 2013 14 44

Това ще е подаръкът му за 50-тия му юбилей

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Холивудската звезда Анджелина Джоли е платила 12,2 милиона британски лири, за да зарадва любимия си Брад Пит със специален подарък за 50-ия му рожден ден – остров във формата на сърце.
38-годишната актриса е посетила живописното островче Петра миналата седмица, останала е запленена и е решила, че това ще е най-подходящият подарък за кръглата годишнина на любимия ѝ.
Анджи още повече се е развълнувала, когато разбрала, че двете постройки на островчето са проектирани от Франк Лойд Райт – любим архитект на Брад Пит.
„Скоро след като научи, че островът се предлага за продан, тя уреди да го огледа и остана впечатлена от видяното. Петра предлага уединение, а къщата е идеална за романтична или семейна почивка. Джоли осъзнава също, че островът е във формата на сърце, което ще е от голямо значение за Брад“, разкрива източник от обкръжението на холивудската звезда.
Остров Петра е с площ от 11 акра, намира се на около 80 километра северно от град Ню Йорк и разполага с площадка за кацане на хеликоптер.

Виличката на остров Петра е построена през 1950 г. – девет години преди смъртта на Франк Лойд Райт. Основната къща е конструирана през 2008 г. по скица на прочутия архитект.
Холивудският актьор Брад Пит ще отбележи 50-ия си юбилей на 18 декември.

Снимка: theflyingtortoise.blogspot.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари