IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ди Каприо е с ангела Тони Гарн, а не с бившия ангел Миранда Кер

26 ноември 2013 07 00

Актьорът гушка и целува половинката си публично на концерт на Кание Уест

Леонардо и Тони на шоуто на Кание, Снимка: Splash news

Леонардо и Тони на шоуто на Кание, Снимка: Splash news

От седмици вървят упорити слухове, че Леонардо ди Каприо е забил поредния модел, а именно Миранда Кер, която наскоро се раздели със съпруга си Орландо Блум. Актьорът обаче успя да тушира клюките, тъй като се появи с гаджето си Тони Гарн – поредният ангел на Victoria's Secret – на концерт на Кание Уест в Уест Мадисън Скуеър Гардън на 24 ноември.

39-годишният Лео е взел VIP-билети за себе си и половинката си и цяла вечер се гушкал и целувал с нея на трибуните на стадиона, пише E!News.

Появата на Ди Каприо с Тони е близо седмица, след като таблоидите му приписаха романс с Миранда Кер. Двамата бяха забелязани да вечерят заедно, а след това излезе изявление на близък до актьора в сп. Star, в което мъжът казва, че Лео бил привлечен от Кер от доста време.

Актьорът е всеизвестен плейбой, който обича да излиза с модели и ги сменя сравнително често. От май тази година той официално е с германката Тони Гарн и изглежда, че това не се е променило и към днешна дата.

По време на концерта Лео се озова само на няколко места от годеницата на Кание Ким Кардашян. Актьорът често посещава участия на Уест, тъй като е негов голям фен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

nana ( преди 10 години )
koi s kogoto iska da bade , az sam mnogo li4no samo s milia mi BOKO
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар