IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елтън Джон: Участниците в риалитита трябва да бъдат разстрелвани

27 ноември 2013 15 31

Британският певец смята, че тези формати раждат звезди без талант

Елтън Джон, Снимка: Reuters

Елтън Джон, Снимка: Reuters

„Участниците в музикалните риалити формати трябва да бъдат разстреляни“, заяви сензационно сър Елтън Джон пред радио Би Би Си. Според звездата подобни шоута изкарват наяве „кошмарни изпълнители, които са жадни за слава и на всяка цена искат да станат известни, а всъщност нямат никакъв талант“.

66-годишният певец отдавна критикува риалити форматите. Той смята, че те са прекалено лесен трамплин за слава, но често сварват участниците в тях неподготвени и разбиват живота им.

Според световноизвестният музикант популярността може да се окаже фатална дори и за талантливите хора. Миналата седмица той заяви пред Си Ен Ен, че му се повдига от културата на новите знаменитости. Според него те можели да се съсредоточат върху много по-важни за планетата неща, а не само да пишат глупости на своите последователи в социалните мрежи и да се чудят какъв скандал да направят, за да влязат на първите страници в медиите.

Джон напомни на своите фенове, че въпреки отрицателното си отношения към риалити шоутата, все пак ще се появи на сцената на британското издание на „X Фактор“, тъй като е поканен от своя приятел и колега Гари Барлоу.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари