IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз вече бил готов да излиза по срещи с жени

28 ноември 2013 08 08

Той обаче отрича да има връзка с актрисата Лора Препон

Том Круз; Снимка: Reuters

Том Круз; Снимка: Reuters

Говорителят на Том Круз категорично отрича звездата да има връзка със своята колежка Лора Препон, която също като него е сциентолог, но споделя, че Том вече е готов за нова връзка и е по-отворен към представителките на нежния пол.
Тази седмица списание Grazia написа, че 51-годишният холивудски актьор е извел на вечеря 33-годишната Лора в ресторант „The Renaissance“ в Лос Анджелис. Освен това двамата били сами, останали три часа в заведението, като видимо се забавлявали на компанията си, а освен това той поръчал скъпа бутилка мерло от 1979 г.
Говорителят на Круз твърди, че информацията е „грешна“ и че единственото общо нещо между Лора и Том е това, че са членове на Църквата на сциентологията и че се занимават с актьорска професия.
„Те са се виждали много пъти, но не се познават лично“, казва вътрешен човек пред списание Us Weekly.

Източникът добавя, че Круз наистина иска да си намери нова приятелка, но досега (след развода си с Кейти Холмс през лятото на 2012-та) не е ухажвал нито една жена сериозно.
Колкото до Лора, тя наскоро е приключила 7-годишната си връзка с актьора Дани Мастерсън.

Според Grazia обаче, Препон не само е вечеряла с Том, но го е и придружила няколко дни по-късно на вечеря у Джон Траволта и Кели Престън, които също са сциентолози. „Том не е бил толкова щастлив отдавна“, добавя изданието. „С Лора са в една и съща социална група и той винаги е бил очарован от нея.“

Лора Препон; Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари