IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мери Джей Блайдж искала да се омъжи за Майкъл Джексън

29 ноември 2013 07 32

Освен това за малко да стане фризьорка вместо певица

Мери Джей Блайдж, Снимка: Reuters

Мери Джей Блайдж, Снимка: Reuters

Певицата Мери Джей Блайдж била обсебена от колегата си Майкъл Джексън, когато била по-млада. Дамата дори мечтаела да се омъжи за него.

„Като дете бях влюбена в Майкъл Джексън и знаех, че един ден ще се омъжа за него“, призна изпълнителката на „ No More Drama“.

Любовта ѝ към поп идола е била една от причините да стане певица. Преди това Мери се занимавала с фризьорство и смятала да се развива в тази насока.

„Моите приятелки постоянно искаха да им правя прическите“, обясни за предишното си занимание звездата пред сп. Us Weekly.

Сега Блайдж е щастлива с избора си за кариера. И макар в момента да не бълва хит след хит, тя е име в музикалния бранш, което всички признават.

Въпреки че тя се занимава с музика от няколко десетилетия, Мери споделя, че все още изпитва сценична треска и има някои ритуали за късмет, които изпълнява преди да излезе на сцената.

„Все още се изнервям преди да изляза да пея. Пия чай с мед и лимон преди концертите си. Освен това държа да имам ароматни свещи в хотелската си стая“, добави звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари