IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Би иска „Спайс гърлс“ отново на турне

2 декември 2013 13 04

През 2014 година групата чества 20 години от създаването си, но Виктория Бекъм може и да не се присъедини към своите колежки

Мел Би; Снимка: Reuters

Мел Би; Снимка: Reuters

Супер успешната женска група „Спайс гърлс“ изгря през далечната 1994 година. Почти две десетилетия по-късно една от членките на групата, Мел Би, настоява колежките ѝ отново да се съберат, за да честват 20-годишнината на женския състав.

38-годишната певица се стреми да събере останалите свои колежки за новия проект, по който работи. Той се нарича „Спайс 20“ и чрез него трябва да се отбележи годишнината от създаването на групата. „Спайс гърлс“ се състоеше от Гери Халиуел, Ема Бънтън, Виктория Бекъм, Мел Си и Мел Би. Петте се събраха миналата година за заключителната церемония на Олимпийските игри в Лондон.


Виктория Бекъм обаче отказва отново да участва в общо музикално изпълнение на групата. Тя е категорична, че иска да се съсредоточи върху своята модна линия. Източник заяви пред вестник New York Daily News: „Виктория вижда 2014 като година, в която трябва да се съсредоточи върху своята модна марка, а не върху музиката. Тя хареса представлението за Олимпийските игри и събирането на групата, но това беше специално събитие“.

От своя страна Мел Би смята, че 20 годишнината е чудесна възможност певиците да се съберат отново. „Виктория обаче няма време и желание за съвместни изпълнения на живо“, допълва още източникът.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари