IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българският Playboy празнува юбилей с облечената Катя от дует Ритон

4 декември 2013 12 40

Певицата с огромен естествен бюст позира по сутиен за 60-годишнината от създаването на Playboy

Снимка: Playboy

Снимка: Playboy

Легендата на българската поп музика Катя от дует Ритон се появи на корицата на списание Playboy. Фотосесията на звездата, която в момента се изявява и като ментор в предаването „Музикална академия“, е част от специалния „облечен“ брой, който се издава по повод 60-годишния юбилей на мъжката библия.

Фотосесията е изключително стилна и е придружена от интервю с Катя, в което звездата дори се шегува, че „жените се делят на Ритонки и Бюстабанлийки“. Известна с големия си бюст, Катя смело позира по бельо и в изискани тоалети, с които изглежда зашеметяващо и показва, че става все по-красива с годините.

За фотосесията Катя се спря на бельо от салон за бельо Bra Clinic – единственото място, където се предлагат сутиени в размери до чашка К! Именно там дамата с пищно деколте е намерила най-подходящия размер и модел сутиен след специална бра фитинг консултация.

Вижте снимките на едрогърдата Катя в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

защо,защо и до кога ( преди 10 години )
представете нещо хубаво ,младо, свежо, екзотично, чувствено, дръзко. До кога ще ни занимавате с дърти бараки и стари не лачени чанти - Лили Иванова, Катето Евро, соло Ритонката и други гидюрии
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ехо ( преди 10 години )