IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм си искал Майли обратно

5 декември 2013 08 04

Двамата се срещнали миналия месец и оттогава актьорът не я оставял на мира

Лиъм и Майли, Снимка: Reuters

Лиъм и Майли, Снимка: Reuters

Отношенията между Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс заприличаха на сапунена опера. Откакто двойката се раздели през септември, постоянно се говори, че певицата иска втори шанс, а той се дърпа. Според последните слухове сега пък австралиецът уговарял бившата си да се съберат.

Близки до ексгаджетата разкриха, че те са се срещнали през ноември и оттогава Хемсуърт натиска Сайръс да опитат отново. „Той натиска да поддържат връзка. Лиъм има чувства към нея и привличането не е изчезнало“, каза източник пред Us Weekly. Той добави, че напоследък двамата си разменят флиртаджийски SMS-и, но Майли не била убедена, че трябва да се събират.

„Тя е объркана за това как се чувства“, каза информаторът.

В момента Майли се е съсредоточила изцяло върху кариерата си и се радва на страхотен успех на последния ѝ албум „Bangerz“. Неотдавна тя сподели: „Аз съм безкрайно щастлива със себе си. Мисля, че трябва да се отделиш от някого, за да разбереш кой си“.

Хемсуърт пък бе свързван с мексиканската актриса Ейза Гонсалес, но преди броени дни отрече да има отношения с друга жена с думите: „Аз съм необвързан“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари