IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт и Кристен са прекарали Деня на благодарността заедно

5 декември 2013 10 11

Слуховете, че двамата са подновили връзката си, стават все по-упорити

Кристен и Робърт; Снимка: Reuters

Кристен и Робърт; Снимка: Reuters

Според новите слухове в сайта Showbizspy, Робърт Патинсън и Кристен Стюарт са прекарали Деня на благодарността в нейния дом в Лос Фелиз. Източници, приближени до актьорите от „Здрач“, твърдят, че Роб е взел самолета от Лондон до Щатите, специално за да бъде с Кристен по празниците.

„Тя беше сготвила класическо меню и Роб беше очарован от старанието ѝ. Те прекараха почивните дни в нейния дом, заедно с някои от най-близките им приятели. Беше много интимен и сладък момент“, твърди източникът.

За съжаление Кристен няма да може да се види с Роб известно време, тъй като той е решил да прекара коледните празници със семейството си във Великобритания, а след това започва снимките на своя нов филм „Кралицата на пустинята“, който ще се снима в Йордания, Мароко и Лондон.

„Сигурни сме, че ако Кристен беше поканена да се присъедини към Роб и семейството му, тя с удоволствие щеше да отиде, но те все още не са готови да ѝ простят как разби сърцето на Роб миналата година“, допълва източникът.

Слуховете, че двамата актьори отново са се събрали след втората си раздяла през май, стават все по-упорити, но се говори, че двамата са решили да крият отношенията си от медиите докато могат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари