IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Галя Щърбева чака момиче по Коледа

5 декември 2013 12 10

Чаровната новинарка още не е избрала име за бебето

Снимка: Нова Телевизия

Снимка: Нова Телевизия

Водещата на новините по Нова телевизия Галя Щърбева очаква да роди по празниците. Тя е избрала да направи това в частна клиника. Там следи бременността си и иска бебето да се появи на бял свят по естествен начин.

Със съпруга ѝ – оператора Петко Гюлчев, очакват момиченце. „Все още не сме се спрели на конкретно име. Няма да кръщаваме бебето на близки роднини. Нищо не съм купувала за бебето. Горе-долу знам какво ще вземем, но не ми се бърза. Всичко ще правя в последния момент“, призна Щърбева пред списание LOVE style.

Журналистката посещава училище за бъдещи родители. Тя ще се доверява и на съветите на приятелката си и колежка Лора Крумова, която стана майка през септември на малкия Явор.

Галя още не е решила колко време ще отсъства от екрана. „Не съм планирала, ще преценя, след като се роди бебето, но може би ще се възползвам от едногодишния си отпуск по майчинство.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари