IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум се отказва от дефилирането по бельо

7 декември 2013 07 17

Моделът смята, че появата ѝ по бельо на подиума би била „малко неудобна“

Хайди Клум; Снимка: Reuters

Хайди Клум; Снимка: Reuters

Хайди Клум е един от най-успешните модели. Макар германката да е майка на четири деца, на перфектното ѝ тяло би завидяла почти всяка жена. Изглежда обаче Хайди е решила, че повече няма да показва своите страхотни форми, поне не по бельо, разхождайки се по подиума.

Вероятно моделът ще разбие хиляди мъжки сърца, след като категорично отхвърли идеята отново да дефилира по бельо. Бившият ангел на Victoria's Secret, която през юни навърши 40 години, настоява, че вече никога не би се появила със сутиен, бикини и високи токчета.

Пред Access Hollywood Live Хайди сподели: „Вече не бих дефилирала по бельо. Мисля, че ще бъде малко неудобно, може би“. Все пак добрата новина е, че тя няма да се откаже от модата напълно, въпреки че в момента е заета с няколко телевизионни предавания. „Аз все още правя фотосесии за корици и различни неща като реклами“, допълва още Хайди Клум.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

. ( преди 10 години )
Язък! Фетиш-крака бяха това!!!!:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар