IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Труди Стайлър: Клуни трябва да излиза с жени на неговата възраст

8 декември 2013 06 16

Съпругата на Стинг смята, че героите му също трябва да се влюбват в по-възрастни жени на екран

Труди и Стинг, Снимка: Reuters

Труди и Стинг, Снимка: Reuters

Съпругата на певеца Стинг е една от малкото знаменитости, които коментират личния живот на Джордж Клуни. Дамата е филмов продуцент и затова реши да изкаже разочарованието си от нереалистичните романтични сюжети във филмите, давайки за пример екранните половинки на героите на Джордж Клуни, съпоставяйки ги и с тези в личния му живот.

„Вижте Джордж Клуни. Аз съм му голям фен, но когато играе главна роля в някаква любовна продукция, жените в нея винаги са с по 10 години по-млади от него. Защо не наемат актриса на същата възраст? Холивуд винаги се опитва да напудри нещата, но това не се случва така в реалния живот. В него виждате млади мъже да излизат с по-възрастни жени, а браковете не са толкова успешни, колкото на екрана“. Каза Труди пред Mail Online.

52-годишният ерген си избира и по-млади гаджета в живота. Последните три дами, с които е свързвано името му са с минимум 15 години по-млади от него – Стейси Кийблър (34), Елизабета Каналис (35) и Сара Ларсен (32).

Труди сподели още, че отсега е предупредила дъщеря си Мики, която е актриса, да внимава какви роли си подбира и да се развива. „Казах на Мики, че жените трябва да си правят собствени филми, да търсят истории, които да развиват героините им.“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Стинговица има предвид не визията,а това,че ще са на един акъл,със сходни нужди,проблеми и желания,тъй като са от едно поколение и ЕГН.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
nana ( преди 10 години )
te sa si za sebe si , az znaia za sebe si kogo obi4am
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Защо?! Той на колко години изглежда?! Прехвален дъртак!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
лупи ( преди 10 години )
Няма как да стане,защото една холивудска актриса на 52 г. изглежда вече като на 92 г.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар