IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Брук се събра с бившия си

9 декември 2013 10 17

Звездата се гушка и целува с Дани, докато се говори, че излиза с Дейв

Кели и Дани през май 2013 г. Снимка: Splash news

Кели и Дани през май 2013 г. Снимка: Splash news

Моделът Кели Брук отново бе забелязана с бившето си гадже Дани Киприани. Дамата заряза ръгбиста през август тази година, след като стана ясно, че той системно ѝ изневерява. Двамата бяха забелязани заедно миналия уикенд и се заговори, че отново са се събрали.

„Те бяха с група приятели, но не откъсваха очи един от друг. Прегръщаха се, снимаха се и се целуваха постоянно. Те си говорят често от няколко седмици“, каза близък до дамата, която напоследък излизаше с близкия приятел на Дейвид Бекъм – футболиста Дейв Гарднър.

„Кели се срещаше с Дейв, но някак си не можеше да се откъсне напълно от Дани. Той я нарани, но тя все още смята, че е любовта на живота ѝ. Това може да е началото на възобновяването на връзката им“, коментира още информаторът.

Кели и Дани имат динамична връзка, която продължава години. Те излизаха повече от година и половина, като през юни 2010-та се разделиха. В началото на януари тази година двете звезди отново започнаха да се срещат, малко след като Брук скъса с Том Евънс. През август се разкри, че атлетът си пише съобщения и се вижда и с други жени, което разяри Кели и тя го остави.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари