IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън е била нещастна в 30-те си години

10 декември 2013 08 19

Включително и по време на брака си с Брад Пит

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън разкри, че не се е чувствала много добре в декадата на 30-те, включително и по време на брака си с Брад Пит. Звездата казва, че това е „най-неудобната фаза“ в нейния живот, но сега, когато наближава 45-тия си рожден ден, се чувства прекрасно, сякаш е на 25 години.
Бившата актриса от „Приятели“ изглежда няма проблеми с напредването на възрастта. Освен това тя успя да се превърне в една от най-успешните звезди на Холивуд, точно след напускането на сериала, който я направи популярна.
Преди три години, на снимачната площадка на комедията „Wanderlust“, Анистън се запозна с настоящия си годеник Джъстин Теру и сега изглежда по-щастлива от всякога.
В ново интервю за списание „Parade“, Джен поглежда назад към живота си и обсъжда защо е толкова щастлива в 40-те години.
„Моите притеснения и грижи по отношение на света и начина, по който хората ме възприемат, започнаха в 30-те ми години. Имаше един дълъг период тогава, когато се чувствах някак некомфортно в кожата си“, обяснява тя.

„Днес аз се чувствам по-млада, отколкото преди 10 години. Сякаш отново съм на 25. Сега харесвам повече тялото си, по-наясно съм със себе си, а животът ми е пълен и прекрасен и аз съм много, много щастлива.“
Анистън се омъжи за Пит през 2000 г., когато беше на 31 години. Бракът им приключи с развод след пет години – през 2005 година. Оттогава той е заедно с актрисата Анджелина Джоли, от която вече има шест деца.
След развода си с Брад, Дженифър излизаше с актьора Винс Вон и с певеца Джон Майер, а от август 2012-та е сгодена за Теру. „Чувствам се най-красива, когато съм си у дома с Джъстин“, признава тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари