IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Доведеният брат на Леонардо ди Каприо изчезна

10 декември 2013 09 37

Скандалният актьор се покрил след излизането си от затвора

Леонардо Ди Каприо, Снимка: Reuters

Леонардо Ди Каприо, Снимка: Reuters

Доведеният брат на актьора Леонардо ди Каприо е изчезнал. Адам Фарър, който също е актьор, не се е появявал никъде в рамките на месец и никой не знае къде е и какво се случва с него. Той е изчезнал веднага след излизането си от затвора, където е стоял три седмици заради нарушена пробация, наложена заради предишен арест.

„Адам бе освободен от затвора и сега никой не знае къде е. Той беше у нас за 2-3 дни, после изчезна. Звънях му, но номерът е изключен. Говорих с баща му преди няколко дни и той също не е чувал нищо за него и от него“, каза човек от семейството на актьора пред в. Sun.

Проблемният актьор, който е имал няколко тв-роли като дете и за когото се говори, че е вдъхновил Леонардо да поеме по този път, е син на мащехата на Лео – Пеги, която се омъжила за баща му, когато звездата от „Титаник“ е бил на една годинка.

Адам (42) има криминално минало, като през 2000 година бе арестуван по обвинение в опит за убийство, след като тогавашното му гадже извика полицията, обяснявайки, че се опитал да я удуши. Обвиненията бяха свалени.

„Лео се опита да поддържа връзка с него, но през последните години стана много трудно. Всички се тревожим за Адам“, разкри източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

lulu ( преди 10 години )
Така ги пишете тия статии, че нищо не се разбира. "Проблемният актьор, който е имал няколко тв-роли като дете и за когото се говори, че е вдъхновил Леонардо да поеме по този път, е син на мащехата на Лео Пеги, която се омъжила за баща му, когато звездата от Титаник е бил на една годинка." - потресаващо изречение. Защо не го направите още по-дълго?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар