IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс е изпълнител на годината

10 декември 2013 11 07

Кариерата на звездата е във възход от скандалната ѝ проява на музикалните видеонагради през август

МАйли Сайръс, Снимка: Reuters

МАйли Сайръс, Снимка: Reuters

Скандалното поведение и визия на Майли Сайръс ѝ се отплатиха добре. Дамата бе избрана за изпълнител на годината от музикалния канал MTV. Дамата провокира сериозно внимание покрай изпълнението си на музикалните видеонагради това лято на хита „Blurred Lines“ с Робин Тик, а „We Can't Stop“ е най-гледаният клип на сайта на музикалната телевизия.

Страницата на Майли Сайръс на сайта на MTV има най-много посещения в сравнение с другите изпълнители.

В тотален хит се превърна и друга песен на блондинката – „Wrecking Ball“ и албумът ѝ „Bangerz“ се радва на огромно внимание. Отлични са отзивите и за участието ѝ в предаването „Saturday Night Live“ и на Европейските музикални награди.

Изпълнителят на годината се избира от ръководството на MTV. Миналата година отличието получиха One Direction. „Тя доминираше в музикалните класации и в списъка на критиците с най-добрите, като в същото време създаде някои от най-паметните моменти на годината“ – каза Ейми Дойл, ръководител на стратегията за музика и таланти на телевизията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари