IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Уинслет роди третото си дете

11 декември 2013 07 54

Актрисата е приветствала син от последния си съпруг Нед Рокендрол

Кейт Уинслет; Снимка: Getty Images

Кейт Уинслет; Снимка: Getty Images

Кейт Уинслет и съпругът ѝ Нед Рокендрол приветстваха първото си дете заедно. Бебето е от мъжки пол и се е родило в събота (7 декември) в болница в Съсекс Каунти, Великобритания.

„Майката и бебето се чувстват добре“, потвърди говорителят на звездата. Това е първото дете на актрисата от третия ѝ мъж Нед, който е племенник на британския милиардер сър Ричард Брансън (собственик на „Върджин груп“). Уинслет и Рокендрол се ожениха през декември миналата година, а обявиха, че очакват дете през юни. Самият Леонардо ди Каприо беше кум на младоженците.

38-годишната актриса има две деца – дъщеря Миа на 13 години и син Джо на 10 години, от предишните си два брака с оператора Джим Трепълтън и режисьора Сам Мендес. Тя обаче е казвала на няколко пъти, че обожава наследниците си и няма нищо против да има повече от двама.

Носителката на „Оскар“ е споделяла, че не ѝ е лесно да бъде работеща майка, но че се забавлява винаги, когато е с децата си. „Обичам рутината. Обичам да ставам сутрин рано, да правя закуска на Миа и Джо, а след това да ги подготвям за училище. Тези неща са наистина важни за мен“, каза тя наскоро пред списание „Good Housekeeping“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари