IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос била 4 дни на сок преди снимките за Playboy

12 декември 2013 13 08

Британката пътувала до Турция, където се подложила на пълен детокс

Кейт Мос, Снимка: сп. Playboy

Кейт Мос, Снимка: сп. Playboy

Кейт Мос бе избрана от редакторите на мъжкото списание Playboy за лицето, с което да отпразнуват 60-годишнината на медията в началото на месеца. Британката, която по принцип е уверена във визията си и има необходимото самочувствие, се подложила на силно ограничителен хранителен режим, преди да позира по заешко костюмче и ушички.

Кейт открай време ходи в Турция, където се подлага на детоксикираща програма в центъра LifeCo.

„Кейт летя за няколко дни до Турция, преди да прави снимките за Playboy, защото искаше да изглежда перфектно за големия момент. Там тя консумираше в рамките на 4 дни само плодови и зеленчукови сокове, които да я отърват от токсините“, каза източник, цитиран от Female First.

След фотосесията обаче Мос се отдала на бурно парти, без да се притеснява повече, че трябва да следи всяка своя глътка и хапка. „Беше невероятно парти. След като потанцува малко, Кейти се отправи към ВИП-а, където шампанското буквално се лееше. По едно време тя се залепи за сър Гилим Грийн, а след това си поговори дълго с Донатела Версаче“, добави източникът пред сп. Grazia.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари