IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайната на загадъчно смаляващия се нос на Ким Кардашян

12 декември 2013 13 52

Звездата твърди, че никога не си е правила ринопластика, но да ѝ вярваме ли?

Ким Кардашян през 2006-та; Снимка; Getty Images

Ким Кардашян през 2006-та; Снимка; Getty Images

Ким Кардашян на няколко пъти е заявявала сериозно, че не се е подлагала на пластични операции на лицето и че красотата ѝ е напълно естествена. Въпреки тези нейни твърдения, ако се загледате в снимките ѝ от 2006-та година, ще забележите, че носът ѝ има малка гърбица, която към днешна дата отсъства.

Видно е, че знаменитата брюнетка е лягала под ножа, минимум за операцията ринопластика.

Ким единствено е признавала, че си е слагала на едно място Botox, уж просто, за да опита процедурата. Медиите обаче забелязват сериозни разлики не само в нейния профил, но и в някои други черти от лицето ѝ.

Вижда се, че 33-годишната риалити звезда умело и постепенно се е подлагала на хирургични интервенции и се е трансформирала доста през годините, въпреки претенциите, че си е красива по природа.

Според предаването „THR Women“ полуарменката Ким е претърпяла няколко промени в своя външен вид през последните седем години, така че да достигне възможно най-безупречната визия, която има към днешна дата.

В интервю за ABC News през 2010 г., тя настоя, че всичко по нея е 100% естествено. Тя каза: „Не съм напълно против пластичната хирургия – опитвала съм Botox преди, но това е единственото нещо, което съм правила. Носът и устата са си мои!“

Ким Кардашян сега: Снимка: Getty Images

Тя дори добави: „По едно време мислех за операция на носа, но реших, че прекалено много ме е страх, за да се подложа на това. Когато се консултирах с пластичен хирург, той ми показа как ще изглежда носът ми след евентуална операция и аз се отказах, защото щях да изгубя идентичността си.“

На едно от последните си светски появявания Ким се появи в слънчев тоалет от жълта сатенена рокля и зимно палто от вълна, ангора и кашмир на марката MaxMara, също в жълт цвят. Снимката в профил на Кардашян определено няма нищо общо с онези от 2006-та.

Ким Кардашян през 2006-та: Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Стамат ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )