IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо купонясва с Лео и 30 моделки

13 декември 2013 07 13

Актьорът вече се държи като напълно необвързан мъж

Орландо Блум, Снимка: Reuters

Орландо Блум, Снимка: Reuters

Орландо Блум отскоро е „ерген“ и вече вкусва от предимствата на своя нов семеен статус. Преди месец актьорът сподели открито, че със съпругата му Миранда Кер се разделят, като и двамата си остават добри приятели и ще се грижат заедно за 2-годишния си син Флин. Изглежда, че тръпката помежду им си е отишла, защото Блум се впусна в търсене на нова тръпка, получавайки помощ от близкия си приятел Леонардо ди Каприо. Звездата от „Титаник“ е известен с това, че винаги е заобиколен от модели и той покани Орландо да купонясва с него и красиви момичета в нощен клуб в Ню Йорк.

Лео, който в момента излиза с германката Тони Гарн (модел от семейството на Victoria's Secret), е бил на партито с 30 момичета. Източник разкри, че той и Орландо много се забавлявали в шумната компания от красавици. „Те бяха с около 30 невероятно горещи момичета. Лео не спираше да се забавлява, беше направо лудо!“, каза информаторът пред New York Daily News.

Докато Блум се оглежда за нова жена, съпругата му Миранда също не си губи времето. През последните няколко седмици името ѝ упорито се свързва с австралийския милиардер Джеймс Пакър, с когото са приятели отдавна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари