IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златка Димитрова спечели, Big Brother завърши с рев

17 декември 2013 07 47

На финала плеймейтката надделя над Лео

Снимка: НОва ТВ

Снимка: НОва ТВ

Много сълзи, емоции, песни и изненади предложи финалът на Big Brother, до който достигнаха Златка Райкова, Денди, Златка Димитрова, Райна и италианецът Лео.

Неочаквано за мнозина първа напусна Златка Райкова, която на няколко номинации събираше най-голяма подкрепа във вота. За нея остана петото място и щастието й колко добре се е представила. Тя заяви, че е много доволна от себе си и изрази надежда, че нейните родители се гордеят с нея.

След Златка Райкова Къщата напусна фолкпевицата Райна, която пък сметна, че не е събрала достатъчно вот заради своята искреност и затова, че не спестява нищо на околните.

С бронза в шоуто се закичи Денди, който в типичния си стил заяви, че „в българското общество невзрачието празнува триумф. Не образно, съвсем буквално“.

За голямата награда – автомобил, останаха да се борят Лео, който преди 8 години отново завърши втори в Big Brother, и Златка Димитрова, която пък за първи път усети тръпката на финала. Тя не скри колко е развълнувана, а нейният приятел Миро призова да гласуват за любимата му, тъй като ще дари наградата. Както е известно, Черната Златка влезе в шоуто да помогне за лечението на Боби и да популяризира каузата си.

Докато гледаше най-добрите си моменти, Златка отново не издържа и зарева, което само напомни на Лео, че вече претърпя загуба от „ревльото“ Миро. Певецът също не скри напрежението и призна, че на два пъти е ходил до тоалетна.

В крайна сметка зрителите определиха за победител в Big Brother All Stars 2013 да бъде Златка Димитрова, което отново провокира сълзи. За Лео остана възможността да пробва да стане номер едно от трети път. За него гласуваха 40,1% от хората.

След финала Лео заяви, че ще дари част от хонорара си за каузата на Златка и да помогне на болния Боби.

Плеймейтката затвори последна вратите на Къщата с мощен вик „Обичам те, Big Brother!“, а Ники Кънчев ѝ връчи ключовете от колата.

Автор: Александър Попов, Dnes.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари