IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Глория: Чакам принца на белия кон

17 декември 2013 10 30

Сърцето на певицата е свободно, но тя чака любовта

Снимка: Love Style

Снимка: Love Style

Глория призна пред списание LOVE style, че сърцето ѝ е свободно в момента, но че не се е отказала да чака принца на белия кон. Певицата имаше любовна тръпка преди няколко месеца, но тя вече е в миналото.

„Използвачи и кариеристи срещам ежедневно. Научила съм се да ги разпознавам. Да, успяла съм, силна съм, аз мога! На който му стиска, нека покаже това, на което е способен. Отдавна съм спряла да го правя и не вярвам на думи, а на действия. Така че принцът на белия кон нека заповяда и ще трябва да ме приеме такава, каквато съм – с всичките ми качества и недостатъци“, откровена е певицата.

Тя не крие, че би била щастлива, ако един ден любовта в целия си блясък почука отново на вратата ѝ, но няма да прави драстични компромиси със себе си заради нея.

Глория разкрива също, че одобрява приятеля на дъщеря си Симона – Симеон. Тя е готова да види един ден детето си булка. „Това са нещата от живота. И баба ще стана някой ден и ще бъде прекрасно“, казва Глория. Извън темата за личния си живот, певицата разкрива, че иска да стане режисьор и нищо чудно да реши да се запише да учи тази специалност в университета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари