IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Роуланд се сгоди в България

18 декември 2013 07 11

Певицата получила предложението по Skype

Кели Роуланд, Снимка: Reuters

Кели Роуланд, Снимка: Reuters

Певицата Кели Роуланд потвърди, че вече е сгодена за мениджъра си Тим Уитърспун и скоро ще стане негова съпруга. 32-годишната певица издаде, че ще се омъжи за „най-добрия си приятел“, който ѝ е задал важния въпрос по Skype и то докато е била в България.

Дамата разкри детайли в шоуто на Куин Латифа. „Той ме попита по Skype. И аз си мислех колко сме далече един от друг в този момент“, каза звездата от разформировалата се дамска група „Destiny's Child“.

Изглежда не само новината, а и местоположението заинтригува Латифа и тя побърза да се пошегува: „Няма нищо друго като това да се сгодиш в България. Това е най-хубавото нещо, което се е случило в България в този ден“.

Певицата и годеника ѝ са заедно от четири години, като връзката им е имала и няколко прекъсвания. За годежа им се заговори още миналия месец, когато Кели се появи с огромен диамант на пръста.

Преди да се обвърже с Уитерспун, Роуланд бе сгодена за играча по американски футбол Рой Уилямс.

Относно романса си с Тим звездата каза: „Мина доста време. Ние искахме да го караме по-бавно, ако трябва да бъда честна“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари