Спор
д класацията, направена от Tialoto.bg, безспорно най-добре и стилно облечената поп-фолк певица е Анелия. 22-годишната звезда напоследък имаше здравословни проблеми и три месеца отсъстваше от сцената. Младата майка обаче вече е напълно възстановена и предвижда издаването на третия си албум, както и клип, който ще бъде режисиран отново от Ники Скерлев.

Стилът на възпитаничката на училището по народна музика в Котел не е претрупан – далеч е от кича и следва строга елегантност. Аксесоарите са внимателно подбрани и липсва типичното за бранша прекаляване със златните апликации, тежки бижута и кожени дрехи, които придават по-скоро вид на скъпоплатени леки жени, отколкото на актуални певици.

Анелия е и единствената поп-фолк дива, която съчетава модерните тенденции и правилния избор на цветове и прическа. Звездата смело показва гол пъп, но без да демонстрира показно бельото си, което е евтин и безвкусен трик.

Второто място в класацията на най-стилно облечените звезди е Алисия, която освен, че “пали” фенските сърца, е една от най-стилните дами сред колежките си.

Звездата на Ара впечатлява със смелия си и секси стил на обличане, който обаче не излиза тотално от рамките на добрия вкус. Певицата не използва и тежък и крещящ грим, с който лицата на повечето й колежки изглеждат като маски.

На трето място в подреждането е Лолитата на българския поп-фолк Райна. Певицата смело съчетава ярки цветове и стил на обличане като малко момиченце, почти на границата с безвкусицата. Вероятно само на Райна отиват подобни комбинации от цветове и смесване на различни стилове на обличане, но точно това подхожда най-добре на певицата. Райна умее да изглежда и като фатално съблазнителна жена-вамп, което демонстрира в клипа си "Тежка диганоза" заедно с гаджето си Константин.

Четвърта е дивата от Раднево Десислава. Тя е една от малкото поп-фолк изпълнителки, които винаги са в крачка с модните тенденции. Десислава бе първата, която си накъдри косата и прическата й бухна в актуалния за цяла Европа стил. Десислава, която сега е начело в класациите с дуета си с Азис, никога не е изпадала в крайности в обличането си, въпреки откровената демонстрация на сексапил.

Пета е Мисис България 2003 Маги Желязкова, която нашумя с участието си в клипа на Азис "Как боли" и реши да пее поп-фолк. Това стана възможно, след като агенция “Визаж” реши да се впусне във водите на поп-фолка и да прoдуцира манекенки.

Първото парче на красивата Мисис България трябва да излезе скоро на пазара.