IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Апългейт не иска дъщеря ѝ да последва нейния път

18 декември 2013 15 08

Макар самата актриса да е израснала пред камерите, тя не иска същото за своето дете

Кристина Апългейт; Снимка: Reuters

Кристина Апългейт; Снимка: Reuters

Някои хора цял живот мечтаят да станат известни, докато на други тази възможност им се дава още в началото на техния живот. Популярността и славата обаче могат да се окажат както приятели, така и врагове. Историята на шоубизнеса познава много примери за известни личности, които не са могли да издържат психически на цялото напрежение и които са залитнали към алкохола, наркотиците или някоя друга зависимост.

Знаейки това много добре, Кристина Апългейт е твърдо против дъщеря ѝ да става звезда още от малка. Актрисата се страхува, че Холивуд може да „развали“ нейното дете. Макар самата Кристина да навлиза в киното още на тримесечна възраст, а след това да продължава да израства пред камерата, актрисата е непреклонна, че с нейната дъщеря няма да се случи същото.

Ето и какво споделя Кристина Апългейт пред вестник The Independent: „Аз не искам това за Сейди, не. Мисля, че ако тя избере да бъде някакъв вид артист, тя може да прекара времето отсега, докато стане на 18 години, в работа над своя талант и в подготовката, за да стане наистина добра“.

Актрисата не смята, че е добра идея един млад човек да започне да получава пари за талант, който все още не е усъвършенствал. Самата тя съжалява, че не е имала шанса да получи цялото образование, което би могла да има.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

titi ( преди 10 години )
za neia ne znaia , use6tam 4e za da podrejdam ima nujda da pipam po listite priobrabotkata , samo 4e e vreme i umenia , a az niamam mnogo i ot dvete . po princip znaia kakvo e nujno da napravia , no ne umeia i si go kazvam
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар