IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Шон Пен и Робин Райт става лице на Gap

19 декември 2013 12 20

Красивата блондинка Дилън Пен нашумя покрай слуховете, че има връзка с Робърт Патинсън

Дилън Пен; Снимка: Getty Images

Дилън Пен; Снимка: Getty Images

Дъщерята на актьорите Шон Пен и Робин Райт – Дилън Пен подписа договор с модния гигант Gap. 22-годишната красива блондинка става рекламно лице на спортния бранд и ще започне да се появява в печатните му и онлайн реклами през следващия месец.

Името на Дилън, която се изявява като модел от доста време, нашумя по-рано тази година, след като слуховете я свързаха в романтична афера със звездата от „Здрач“ Робърт Патинсън. Информацията не беше коментирана от Дилън тогава, но тя за няколко дни стана известна в цял свят.

Наскоро на събитие на списание GQ мис Пен опроверга слуховете за авантюрата си с Роб така: „Това беше много чуждо преживяване за мен, но всъщност и доста смешно. Разбира се, че беше истинска глупост!“

Хубавицата все пак не е случайна. 53-годишният ѝ баща Шон е носител на „Оскар“, а 47-годишната ѝ майка Робин, беше истински символ на красотата през 90-те. Много е вероятно и нея да я чака светло бъдеще в шоубизнеса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари