IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Стилър бил преследван от фенка

19 декември 2013 14 13

Актьорът имал неприятна случка с фенка, която се представила за журналист, за да се срещне с него

Бен Стилър; Снимка: Reuters

Бен Стилър; Снимка: Reuters

Много от известните личности могат да се „похвалят“ с интересни случки, в които са замесени техни маниакални фенове. Бен Стилър, например, останал ужасен от странна среща с ревностна почитателка. Жената била изобретателна и се представила за журналист, за да се доближи до любимия си холивудски актьор.

Ето и какво споделя самият Бен за случката пред списание Shortlist: „Веднъж бях преследван от странна жена. Това беше преди около 10 години. Тя се появи в нашия офис, за да каже „здравейте“ и аз мислех, че е само това. Две седмици по-късно обаче тя отново се появи по време на една пресконференция и някак се беше сдобила с прес бадж“.

„Това беше истинска лудост. Имах чувството, че се намирам в „Basic Instinct“. В крайна сметка тя не ме уби, затова всичко е наред“, допълва още актьорът.

Бен Стилър е маниак на тема фантастика и е обсебен от култовия филм „Стар трек“. Едно от най-ценните притежания на звездата е шлем с остри уши. Що се отнася до коледните подаръци, актьорът признава, че най-трудно купува такива на самия себе си.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари