IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк не може да устои на восъчния Роналдо

20 декември 2013 08 05

Красавицата нацелува нежно музейния експонат на своя любим

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Страстната красавица Ирина Шейк не можа да устои на восъчната фигура на своя любим  Кристиано Роналдо и я дари с нежна целувка по време на откриването на нов музей, посветен на футболната звезда.

Португалецът, роден на остров Мадейра, беше удостоен със собствен музей в родния си град Фуншал, посветен на неговите футболни постижения. Докато Кристиано беше щастлив само да да позира в близост до своя восъчен двойник, то неговата зашеметяваща приятелка отиде една стъпка по-напред.
Руският супермодел е публикувал забавния кадър, на който целува фигурата, в Instagram. 28-годишният футболист заяви пред репортерите в музея "CR7" следното: "Разбира се, че това е специален ден за мен. Горд съм и ще се радвам да напълня музея с още повече трофеи."
Той добави: "Човек не може да спечели нещо, без да прави жертви. Моята беше да напусна Мадейра, когато бях на 11 години, за да замина на проби в "Спортинг" (Лисабон). Изнасянето ми към континентална Португалия беше най-трудното нещо в живота ми."

Ирина и Роналдо започнаха връзката си през 2010-та, след като се срещнаха на снимки за реклама на Armani. Шейк наскоро оглави списъка за най-гореща жена в топ 100 на списание Maxim, Русия.

За съжаление двамата рядко се виждат, тъй като Кристиано живее в Мадрид, а тя пребивава по-често в Лос Анджелис.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари