IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес отмени концерти, за да „прекара повече време със себе си“

20 декември 2013 12 13

Певицата няма да зарадва своите фенове в Австралия и Азия

Селена Гомес; Снимка: Reuters

Селена Гомес; Снимка: Reuters

Селена Гомес винаги е показвала своята обич към почитателите си. Изглежда обаче, като всяка известна личност, певицата също има нужда от малко почивка. Най-интересното обаче е, че Селена „излиза в отпуск“ при вече планиран доста натоварен график. Оказва се, че звездата от Дисни е отменила няколко свои концерта в Азия и Австралия, за да „прекара известно време със себе си“ и „да бъде най-добрият човек, който може“.

Певицата трябваше да посети двата континента и да изнесе редица концерти, които са част от нейното турне „Stars Dance“. Феновете на Селена в Австралия, Китай, Япония и Филипините обаче така и няма да успеят да видят любимата си изпълнителка през следващата година. Причината за отмяната на концертите е, че звездата иска да отдели известно време само за себе си.


В изявление, получено от Billboard, 21-годишната Селена споделя: „Моите фенове са толкова важни за мен и аз никога не съм искала да ги разочаровам. Но стана ясно на мен и на моите близки, че след толкова много години, в които поставях работата ми на първо място, аз трябва да прекарам известно време сама със себе си, за да бъда най-добрият човек, който мога. За феновете ми, аз искрено се извинявам и се надявам, че знаете колко много значи всеки един от вас за мен“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари