IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика и Ашли Симпсън са започнали булчински войни

20 декември 2013 13 44

Двете сестри ще се състезават коя ще се омъжи първа

Джесика и Ашли Симпсън; Снимка: Getty Images

Джесика и Ашли Симпсън; Снимка: Getty Images

Джесика Симпсън е започнала булчинска война със сестра си Ашли, тъй като и двете се гласят да се омъжат през първата половина на следващата година. Джесика планира да сключи брак с годеника си Ерик Джонсън тази пролет. Тя отложи сватбата си с цели две години заради двете си поредни бременности. Логично е тя да е бясна на Ашли, която е решила да иде до олтара с гаджето си Евън Рос (сина на Даяна Рос), с който излиза едва от няколко месеца.

33-годишната Джесика и 34-годишният Ерик вече са родители на 19-месечната Максуел и на 5-месечния Ейс. Годениците наскоро пътуваха до Италия, за да търсят подходящо място за сватбата си.

„Веднага след като Джесика обяви, че с Ерик най-накрая ще се оженят идната пролет, Ашли започна да планира собствената си сватба“, каза източник, близък до сестрите.

„Ашли иска да организира сватбата си в стил „зимна приказка“ и тя да е в дома ѝ в Лос Анджелис. Церемонията може и да се състои преди тази на по-голямата ѝ сестра. Тя винаги е копирала и се е състезавала с Джесика, но това вече е твърде много“, допълва източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари