IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синовете на Бритни Спиърс се подготвят за шоубизнеса

22 декември 2013 07 17

Децата се учат да пеят и танцуват, гледайки своята известна майка

Бритни Спиърс; Снимка: Reuters

Бритни Спиърс; Снимка: Reuters

Бритни Спиърс има хиляди почитатели по целия свят, но освен това е и вдъхновение за собствените си синове. Децата на певицата се подготвят за шоубизнеса, учейки се как да пеят и танцуват, докато гледат известната си майка. В момента звездата се подготвя за своето двугодишно пребиваване в Лас Вегас.

Бритни споделя, че Шон Престън (на 8 години) и Джейдън Джеймс (на 7 години) се включват на много от нейните репетиции. Пред E! News певицата разкрива: „Престън, той вече танцува като ураган. Той показа на всички мои танцьори как може да танцува. Това е смешно. Джейдън всъщност е певецът. Той пее много“.


Бритни Спиърс репетира интензивно за своите концерти и спазва изтощителен график, но е доволна от това как изглеждат нещата в навечерието на първото ѝ представяне в Лас Вегас. „Сякаш съм минала през центрофуга, но аз наистина чувствам, че това е най-доброто шоу, което съм правила някога“, допълва още певицата.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари