IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит не храни симпатии към Том Круз

28 декември 2013 12 06

Въпреки това се очаква двамата да се съберат на големия екран 20 години след „Интервю с вампир“

Брад и Том през 1999 г.; Снимка: Reuters

Брад и Том през 1999 г.; Снимка: Reuters

Очаква се скоро Брад Пит и Том Круз да влязат в конфликт, тъй като са потвърдили участието си в новия филм „Go Like Hell“. Двамата холивудски титани работиха за първи път заедно през 1994 г., когато направиха хита „Интервю с вампир“. Феновете им очакват с нетърпение техния нов епичен сблъсък на големия екран, но според слуховете сблъсъкът ще е най-вече на егото им.

„И двамата са свикнали да бъдат най-централни фигури и участието им в един и същ проект ще бъде проблем. Екипът отсега се чуди как да направи така, че нито един от тях да не се чувства пренебрегнат“, твърди източник, близък до кръга на Круз.

В „Go Like Hell“ Том ще влезе в образа на легендарния американски конструктор на автомобили Карол Шелби. Филмът ще разкаже историята на интензивното съперничество между Ford и екипа на Ferrari.

В едно откровено интервю неотдавна Брад призна, че с Том са различни като двата полюса и затова няма добри спомени от снимките на „Интервю с вампир“. „Той ме потискаше, когато снимахме заедно. Дойде момент, в който наистина започнах да негодувам срещу поведението му. Сякаш той беше северният полюс, а аз южният. Том винаги идваше енергично и започваше да се ръкостиска с всички от екипа, а аз съм разсеян и мога да се блъсна в човек и чак тогава да го забележа и да го поздравя. Във всеки наш разговор усещах свирепа конкуренция.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

mmm :) ( преди 10 години )
:) ( преди 10 години )
Kiki ( преди 10 години )
Големи актьори -Брад Пит и Том Круз! :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
titi ( преди 10 години )
nito gi znaia , nito se in teresuvam ot tiah imam si samo milia mi BOKO , s obi4 ,
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар