IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей зарадва съпруга си с екоавтомобил

30 декември 2013 08 12

Актрисата внесла колата от Европа, тъй като тя все още не е достъпна в САЩ

Ан Хатауей; Снимка: Reuters

Ан Хатауей; Снимка: Reuters

Ан Хатауей е известна с желанието си да живее по природосъобразен начин. Поредното доказателство за това е коледният подарък, който актрисата направи на своя съпруг Адам Шулман. Носителката на „Оскар“ подарила на любимия си мъж нов електрически автомобил, който бил докаран специално от Европа в САЩ.

Причината за дългото пътуване на подаръка е, че именно този модел автомобил ще бъде пуснат в продажба в Америка едва към средата на следващата година. Ан и Адам обаче вече били забелязани с червения екоавтомобил в Лос Анджелис. Според сайта TMZ.com съпрузите отишли да пазаруват, наслаждавайки се на новата придобивка, чиято цена е 42 хиляди долара.

31-годишната актриса е известна с факта, че спазва вегетарианска диета и подпомага природосъобразни инициативи. Също така Ан Хатауей участва в кампании на PETA. Любовта на звездата към екологичния начин на живот пролича и по време на нейната сватба. По-рано тази година Ан сключи брак с Адам Шулман, като на сватбата им имаше само вегетарианска храна.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари