IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс и Келън Луц засилиха слуховете, че са гаджета

30 декември 2013 10 46

Двамата се появиха заедно на концерта на Бритни Спиърс в Лас Вегас

Майли и Келън; Снимка: Splash News

Майли и Келън; Снимка: Splash News

Майли Сайръс и Келън Луц не само не се опитват да опровергаят слуховете, че са гаджета, но и съвсем ги засилиха. Поп звездата и горещият актьор се появиха заедно на шоуто на Бритни Спиърс в Лас Вегас, което се състоя в петък вечер (27 декември).

Двамата пристигнали по отделно на концерта, но час по-късно Майли и Келън се забавлявали в една компания от приятели. Все пак те запазили разстояние по време на купона и дори седнали на отделни маси, но по-късно си тръгнали заедно.

28-годишният Луц наскоро сподели, че е щастливо необвързан. Същото важи и за Сайръс, която лятото се раздели с годеника си Лиъм Хемсуърт. Очевидци разказват: „Те не си говориха много през вечерта, но по едно време тя го целуна по ухото. След около час двамата напуснаха нощния клуб като вървяха един зад друг.“

Келън през цялото време гледал да не се набива на очи, нещо което очевидно не му се е отдало, предвид високия му ръст и атрактивната му визия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари