IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс е голям фен на филмите на Джей Ло

31 декември 2013 12 07

Също така певицата би се радвала да участва в кинопродукции

Бритни Спиърс; Снимка: Reuters

Бритни Спиърс; Снимка: Reuters

Бритни Спиърс е позната на света най-вече като певица, но по-паметливите ще се сетят, че русокосата звезда е участвала и в няколко филма. Изглежда страстта на Бритни към киното все още е жива и тя много би искала отново да се снима във филми.

Това обаче едва ли ще се осъществи скоро (поне в рамките на следващите две години), тъй като 32-годишната певица има подписан договор за участия в Лас Вегас. Миналата седмица (27.12.) беше първият концерт на Бритни Спиърс, на който присъстваха редица популярни личности, сред които певиците Кейти Пери и Майли Сайръс, както и актьорът Келън Луц.


През 2002 година Бритни си партнира със Зое Салдана и Ким Катрал във филма „Crossroads“. Пред E! News звездата признава: „Много бих се радвала да се снимам. Бих искала да участвам във филм. Ако беше в правилната част, би било страхотно.. Обичам забавни филми“.

Русокосата певица споделя още, че освен на комедии, е голям фен и на кинопроектите на Дженифър Лопес. „Аз обичам филмите на Дженифър Лопес. Обичам Дженифър Лопес“, признава още Бритни.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

pipinana ( преди 10 години )
pipinana ( преди 10 години )