IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сандра Бълок: Никой не трябва да търси името си в Google

6 януари 2014 15 07

Актрисата отчита като грешка, че е потърсила себе си онлайн и е убедена, че никой не трябва да чете анонимните коментари по свой адрес

Сандра Бълок; Снимка: Reuters

Сандра Бълок; Снимка: Reuters

За почти 30-годишната си кариера Сандра Бълок се превърна в една от най-обичаните актриси. Тя успя да завоюва най-желаната награда от всички в Холивуд – „Оскар“. По време на речта си на Международния филмов фестивал в Палм Спрингс, докато приемаше отличието за най-добра актриса на годината, Сандра направи неочаквано признание.

Звездата разкри, че е потърсила името си в Google, за да разбере какво мислят хората за нея. Оказва се обаче, че актрисата била изненадана от това, което открила в онлайн пространството. „Потърсих себе си в интернет и прочетох раздел коментари, мислейки че мога да получа някаква представа за това какво си мислят хората за мен. Никой човек никога не трябва да чете секциите за коментари или пък да търси името си в Google“, споделя Бълок.


Актрисата иронично признава, че е научила много за своята личност като например това, че е над 40 години. Търсейки колежката си Джулия Робъртс в публиката, Сандра се пошегува: „Очевидно Джулия... ти и аз сме в спор за Джордж Клуни. Ние говорихме за това, нали? Това е съвместно попечителство и двете сме съгласни с този факт“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Gerganka ( преди 10 години )
Веси :) ( преди 10 години )
Много е права!Сандра Бълок е една силна жена :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар