IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледата на моделите в Instagram

8 януари 2014 15 30

Красавиците ни правят съпричастни с техните емоции по време на тези топли семейни дни

Кара Делевин Снимка: Instagram

Кара Делевин Снимка: Instagram

На 7 януари православните християни празнуват Коледа по стар стил или според Юлианския календар. Това ни напомня, че можем за последно да хвърлим поглед към снимките от коледната вечер на световноизвестните красиви модели, които много от тях публикуваха в социалната мрежа Instagram.

Всеки обича ваканцията и срещите със семейството, а това носи особеното настроение на завръщане към семейните ценности. В света на моделите, които прелитат през целия свят по време на обиколките им за участие в ревюта и снимки на рекламни кампании, тези моменти са особено ценни. И те, разбира се, бързат да ги споделят с целия свят и с феновете си, за да ги изживеят всички заедно с тях. С приятели или със семействата си, някои от тях не изневеряват на стила си, други ни изненадват.

Семейни снимки пуснаха в своя профил модели като Меган Колисън, която е в топлата прегръдка на любимия си дядо. Алесандра Амброзио показа своята коледна вечер в пълен състав на семейството си около елхата. Тони Гарн не скри, че на Коледа е „правила нищо“ с приятелите си, излежавайки се с тях на дивана. Каролина Куркова изглежда заредена с положителни емоции около елхата в дома на родителите си.

Мегън Колисън, Алесандра Амброзио, Тони Гарн и Каролина Куркова. Снимка: Instagram

Моделът Изабел Гулар е настроена съвсем палаво и като че ли желае да зарази и феновете си. Разбира се, има и такива, които остават верни на стила си като Кара Делевин, която винаги е в настроение и не го крие. Хайди Клум е усмихната и маскирана, а Миранда Кер сподели снимка на коледната маса, която сама е украсила и подредила.

Изабел Гулар, Кара Делевин, Хайди Клум. Снимки: Instagram

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари