IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Макконъхи се мъчи да напълнее

7 януари 2014 15 19

Актьорът сподели, че му е било по-лесно да отслабне

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Матю Макконъхи сподели, че все още се мъчи да си върне теглото, което имаше, преди да отслабне миналата година за ролята на мъж, болен от СПИН.

44-годишният актьор смята, че му е по-трудно да напълнее, тъй като когато е отслабвал е имал много силна мотивация. Матю наистина претърпя голяма физическа трансформация за въпросната роля в лентата „Клубът на купувачите от Далас“.

Очаква се той дори да получи номинация за награда „Оскар“ за превъплъщението си в страдалеца Рон Уудруф, заради което отслабна с около 22 кг. Макконъхи признава, че връщането му към първоначалното му тегло се е оказало по-трудно, отколкото е очаквал. „Аз вече си върнах около 20 кг, но ми се видя доста по-сложно от отслабването. Но все пак е по-забавно!“

Той добави: „Оказва се, че напълняването не може да стане изведнъж. Това е по-скоро маратон, тъй като тялото е свикнало с малко храна и не може да се справи с големите порции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари