IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага отваря музей с вещите на Майкъл Джексън

9 януари 2014 12 15

Събрала е над 50 негови предмета

Лейди Гага; Снимка: Reuters

Лейди Гага; Снимка: Reuters

Лейди Гага никога не е крила обожанието си към починалия крал на попа Майкъл Джексън. Повече от три години след смъртта му, тя е решила да го почете, като отвори музей, в който ще изложи негови вещи на стойност 1.25 млн. британски лири. Сред тях на показ ще бъде якето, с което той участва в клипа си „Thriller“ и ръкавица с камъни Swarovski на стойност 117 800 британски лири.

През 2012 г. певицата купи общо 55 вещи на поп легендата и досега ги пази грижливо. „Ще направя музей в негова чест и ще вложа парите от него във фондацията му. Причината, поради която купих дрехите на Майкъл беше, че за мен сценичните му тоалети означават повече от всичко. Вярвам, че те носят спомените и енергията от нощта, в която са носени“, сподели Гага, цитирана от Female First.

27-годишната дама е била много внимателна, когато е закупувала вещите на Джексън, защото е искала да запази самоличността си в тайна. Тя е използвала различни имена, когато е взела участие в търга.

В момента Гага се колебае къде точно да отвори музея, като се е спряла на няколко места. „Тя се чуди между Гари, Индиана, където Джексън стартира кариерата си, Ню Йорк и Лос Анджелис, където е домът му“, каза източник пред the Daily Mirror.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

pipinana ( преди 10 години )
tia si e za sebe si , az niamam ni6to ob6to nito s neia , nito s djeksun , az sam na Boiko pipito
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар