IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Уайлд ражда през май

14 януари 2014 06 40

Актрисата разкри тази дата на наградите „Златен глобус“

Оливия Уайлд, Снимка: Reuters

Оливия Уайлд, Снимка: Reuters

Оливия Уайлд бе една от актрисите, които привличаха най-голямо внимание на наградите „Златен глобус“. Дамата се появи на червения килим в елегантна дълга рокля на Valentino, която подчертаваше наедрелия ѝ корем. Оливия не бе единствената бременна звезда на събитието, ала сиянието ѝ не остави никого безразличен. Освен това дамата се възползва от възможността да обяви датата на раждането на първото си дете – 4 май.

Актрисата не спря да се шегува с това, че постоянно ходи до тоалетната и сподели, че се надява организаторите на събитието да са помислили за жените като нея.

„Надявам се някоя от организаторките на наградите да е бременна в шестия месец и да е поставила тоалетна на сцената“, написа дамата в Twitter преди събитието. Оливия не бе номинирана за статуетка, но връчваше такава.

Докато гостите се любуваха на невероятния ѝ тоалет, звездата издаде, че любимата ѝ част от него е нейният диамантен пръстен.

Дамата издаде още, че е изненадана от факта, че допреди месец хората въобще не са и подозирали, че е бременна. „Някои ми казваха: „Искаш ли уиски?“ или „Хайде да се качим на някоя въртележка“, а аз отвръщах : „Ами, всъщност съм бременна“ и те реагираха с „Какво?“. Мисля, че някои се притесняваха да не сбъркат, защото най-лошото нещо е да поздравиш една жена, че очаква дете, а всъщност тя да не е бременна“, каза актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари